Mūsų naujienos

2016-12-07 Atvirų durų dienos “Išbandyk profesiją gyvai!”

  Vilniaus statybininkų rengimo centro Fabijoniškių skyriuje gruodžio 6 d. nuo 13. 00 ir gruodžio 7 d. nuo 17.00 vyko atvirų durų dienos “Išbandyk profesiją gyvai!”. 

2016diena3

Šiomis dienomis mūsų mokytojai buvo pasirengę svečius pamokyti, kaip dažyti, tinkuoti, mūryti, montuoti gipso kartono plokštes, dekoruoti namus, atlikti įvarius elektros instaliacijos ir santechnikos darbus.

2016diena2

Į renginį buvo pakviesti netoliese esančių mokyklų mokiniai ir mokytojai, Fabijoniškių, Šeškinės, Pašilaičių ir kt Vilniaus miesto seniūnijų gyventojai. Gausiausiai renginyje sudalyvavo S. Stanevičiaus progimnazijos mokiniai ir mokytojai. Apsilankę svečiai klausėsi paskaitos „Profesinio mokymo prestižas Lietuvoje“, dirbo stalių, dekoratyvinio apželdinimo, elektromontuotojų dirbtuvėse.

2016diena

Čia mokiniai turėjo galimybę pasigilinti į su statybomis susijusių profesijų subtilybes, pasigaminti asmeninius suvenyrus.

2016diena4

Gruodžio 7 d., vakare į centro dirbtuves atvyko pasisvečiuoti pavieniai lankytojai: esami centro mokiniai su savo tėvais, draugais bei aplinkinių seniūnijų gyventojai, nepabūgę tamsos ir slidaus kelio.

Mokytojos Daivos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *