Mūsų naujienos

2018-12-17 Iš konkurso „Apdailininkas (statybininkas) 2018“ – su taure

Mūsų mokyklos apdailininkų komanda – Julius Aleksas Ivanauskas ir Andrej Senin – iš gruodžio 14 d. Kėdainių profesinio rengimo centre vykusio nacionalinio profesinio meistriškumo konkurso „Apdailininkas (statybininkas) 2018“ grįžo su taure. Tiesa, ne pagrindine, dėl kurios kovojo komandos iš 15 šalies profesinio mokymo įstaigų.

kedain7

kedain

Mūsiškių darbui komisija skyrė 3 vietą.
Konkursą stebėjo ir vertino komisija: pirmininkas- UAB „Vector ir ko“ direktorius Remigijus Kersnauskas, nariai- UAB „Mproducts“ pardavimų vadovas Mindaugas Stanevičius ir Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro profesijos mokytojas Almantas Rasimavičius.

kedain1

Konkurso užduotis – pagal brėžinyje nurodytą raštą išklijuoti plytelėmis skirtą plotą.

kedain3

kedain5

I vietą užėmė Kėdainių profesinio rengimo centro komanda, jie 11 taškų aplenkė  Mažeikių politechnikos mokyklos atstovus. Konkurso nugalėtojai buvo apdovanoti Švietimo ir mokslo ministerijos I, II , III laipsnio diplomais, Centro įsteigtomis taurėmis ir rėmėjų dovanomis. Taip pat Centro padėkomis bei Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro padėkomis apdovanoti mokinius konkursui parengę profesijos mokytojai.

Mūsiškių komandą konkursui ruošė mokytojas ekspertas Jonas Šmigelskas.

kedain6