Mūsų naujienos

2017-12-08 Stasio Paškevičiaus mokinys Laimis Kvedaravičius tapo nacionalinio konkurso nugalėtoju.

 Mūsų centro profesijos mokytojai vėl turi kuo didžiuotis. Profesijos mokytojo Stasio Paškevičiaus mokinys Laimis Kvedaravičius tapo nacionalinio konkurso nugalėtoju. 

Gruodžio 7 dieną Šiaulių profesinio rengimo centro Statybos skyriuje įvyko Lietuvos Respublikos profesinių mokyklų stalių profesijos mokinių profesinio meistriškumo konkursas. Jo užduotis – pagal pateiktus brėžinius pagaminti statybinį ožį naudojant rankinius medienos apdirbimo įrankius.

2017stali1

Sparčiausiai ir kokybiškai užduotį atliko ir nugalėtoju tapo mūsų centro mokinys Laimis Kvedaravičius, antrąją vietą laimėjo Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokinys Žygimantas Bulovas ir trečiąją vietą Šiaulių profesinio rengimo centro mokinys Tomas Gadas.

2017stali2

Nugalėtojai apdovanoti Švietimo ir mokslo ministerijos diplomais ir asmeninėmis dovanomis, kiti dalyviai – padėkomis ir atminimo dovanomis. Mokinius atlydėjusiems profesijos mokytojams buvo surengtas vizitas baldų gamybos įmonėje UAB „Venta LT“, kur mokytojai buvo supažindinti su įmonėje įdiegta efektyvios gamybos sistema, naudojama baldų gamybos technologija, medžiagomis, su kėdžių gamybos istorija, ir ekskursija po Šiaulių miestą.

Plačiau apie konkursą skaitykite ir vaizdo reportažą žiūrėkite čia.