VSRC

2016-06-14 Diplomų ir atestatų įteikimo šventė

Fabijoniškių skyriuje birželio 10 dieną, įvyko diplomų ir atestatų įteikimo šventė.  Už įgytas žinias ir įgūdžius, absolventams buvo įteikti tai patvirtinantys dokumentai.

Iškilmingas renginys prasidėjo šiais žodžiais:

„Iš viso to, kas gamtoje yra nežinoma, labiausiai nežinomas yra laikas, nes niekas nežino, kas tai yra ir kaip jį valdyti“. (Aristotelis)

 

Kiekvienas iš mūsų bent kartą gyvenime yra susimąstęs apie laiką, jo esmę. Priklausomai nuo situacijos laikas gali labai lėtai tekėti arba skrieti nepaprastu greičiu. Jaunystėje dažniausiai žiūrime į priekį. Ne vienas sau yra pasakęs: „Dar bus laiko!“ Senatvėje vis dažniau mintyse atsigręžiame atgal, neretai apgailestaujame dėl taip greitai prabėgusių metų. Išleistuvėse vyravo pakili nuotaika, nes šoko merginų grupė „Fantazija“ ir absolvetams dainą „Negrįšiu“ atliko Karina.

Renginio metu, sveikinimus ir  nuoširžius palinkėjimus tarė: direktoriaus pavaduotoja ugdymui Daina Kiršanskienė, skyriaus vedėjas Vytautas Nekrošius, metodininkė Nijolė Burokienė ir jų gerbiamos auklėtojos Rita Kraučelienė ir Natalija Palubinskienė.

Padėkos žodžius mokytojams tarė Simona Ruželytė.

Renginio pabaigoje absolventai į dangų paleido balionus su savo norais ir svajonėmis.

Gero skrydžio mieli absolventai!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *